Mazda 2

A sportos kisautó igazi örömforrás

Mazda RX-VISION

A bolygódugattyús motor jövője

Az új CX-5

Az autó és a vezető egysége

MAZDA CX-3

megindító dizájn, kivételes teljesítmény

2017 MX-5

Negyedik generációs Mazda MX-5

MAZDA 6

Kiemelkedő dinamika, kivételesen alacsony fogyasztás és vezető biztonsági rendszerek – mindezt egy stílusos autóban

Mazda3 2017

Drive Together

Új MAZDA Modellek
Mazda2
2017-es mazda2

3 809 900 Ft - tól
Mazda3
2017-es mazda3

5 444 900 Ft - tól
Mazda CX-3
2017-es mazda-cx3

4 749 900 Ft - tól
frissített Mazda 6
2017-es mazda6

6 689 900 Ft - tól
Új Mazda MX-5
2017-es mx-5

6 399 900 Ft - tól
Mazda CX-5
2017-es mazda cx-5

7 350 000 Ft - tól

Jogi nyilatkozat

Jognyilatkozat Törvényes útmutatások/figyelmeztetések Felelősség

A Hilcz és Fia Kft. web-oldalán található, a teljesítményekre, méretekre, súlyra, üzemanyag felhasználásra, üzemeltetési költségekre, szállítási terjedelemre és külső megjelenésre vonatkozó adatok az utolsó aktualizálás időpontjában rendelkezésre álló információkon alapulnak, és nem jelentenek garanciákat. Fenntartjuk a módosítások és tévedések jogát.

A bemutatott ábrákon részben olyan extrák találhatók, amelyek nem képezik a gyári alapfelszereltséget, s amelyekért külön kell fizetni. A bemutatott színek eltérhetnek az eredeti színektől. A járművel kapcsolatos néhány opció csak bizonyos kombinációkban szerepel a kínálatban. A leírt járművek, a felszereltséggel kapcsolatos ismertetőjegyek és a szerviz-szolgáltatások kizárólag a magyar piacra korlátozódnak.

A web-oldalnak a lehető legnagyobb gonddal történt összeállítása és frissítése ellenére a Hilcz és Fia Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az Interneten közzétett ajánlatáért.

Néhány szerviz-szolgáltatás alapján /prospektusküldés, ajánlatkérések, stb./ néha szükség van személyes adatokra, hogy a kért szolgáltatások vagy a kívánt levelezés biztosítható legyen. Ezen információkat, mint például név, cím, e-mail-cím és más hasonlók az Ön kívánságainak feldolgozása céljából a Hilcz és Fia Kft. nyilvántartásában tárolja. Az Ön személyét érintő kérdések megválaszolása önkéntes!

Mindenkor az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően történik a Hilcz és Fia Kft. web-oldalán rögzített személyi adatok kezelése, mely adatok az Ön kiszolgálása, az információk elküldése, valamint szolgáltatásunk általános színvonalának emelése érdekében szerepelnek a nyilvántartásban.

Még abban az esetben is bármikor respektáljuk Önnek a kapcsolat megszüntetésére vonatkozó kívánságát, amennyiben a múltban Ön igényelte a Hilcz és Fia Kft.-től a rendszeres kapcsolattartást. Ez esetben elegendő egy rövid értesítést küldeni! Kérjük, vegye figyelembe, hogy web-oldalaink tartalmazhatnak linkeket más ajánlattevők web-oldalaihoz is, amelyekre a mi felelősségünknek nem kell kiterjednie, - az Ön magánszférájának tiszteletben tartását is ideértve.